Initiativ “Ray of hope”

Initiativ “Ray of hope”

“Øjeblikke af lykke gør os sundere.”
~ Damaris ~

Med mit initiativ “Ray of hope” vil jeg skabe et positivt øjeblik for de mennesker, der har mest brug for det.

I venteværelser af lægerne, hospitaler og hospicefaciliteter, men også i det private miljø, vil jeg gerne skabe en behagelig følelse og en forbindelse til naturen, invitere dig til at drømme og sørge for, at du direkte føler dig sundere og gladere.

St. Marianus Hospiz i Bardowick var den første institution og startede mit initiativ med mig, for det er jeg meget taknemmelig for. Sammen ønsker vi at skabe så mange stråler af håb som muligt og håbe på mange flere interesserede institutioner, der ønsker at gøre deres patienters verden smukkere og skabe glæde for folket.

Den 08.12.2018 besøgte jeg et af husene i Bardowick og kiggede på, hvor mine motiver var placeret, og hvem de nu er glade for. Derudover har Landeszeitung Lüneburg skrevet en artikel om initiativet (PDF i tysk til download):

Artikel – Landeszeitung d. 24.12.2018: “Die Welt ein bisschen besser machen…”

Hvis du også har brug for “rays of hope” i din institution, kan du se i motivoversigten, hvilke motiver passer bedst i dine lokaler. For at forbedre surround-lyden er der også muligheden for at købe mine billeder på lydabsorberende materiale. Hvis du er interesseret, så send mig gerne en e-mail. Jeg vender tilbage til dig så hurtigt som muligt for at give dig flere oplysninger. Info: for initiativet gælder særlige priser (forskellige fra shop-priserne).